Sunday, 11 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL AND I

Bismillahirrahmannirrahim ...

Back to 2014 , 

since 2014 I'm not feeling well since form 5 . I've back pain 
but in 2016 , I seems this as an opportunity to use PREMIUM BEAUTIFUL WAIST NIPPER .


Just because of my health issue , back pain yang tak berkesudahan . I can't using any pillow when I want to sleep . Sakit yang amat sangat . cuma mampu tahan dan menangis .

yes I do hate Hospital just because of " layanan " yang tak baik yang pernah I dapat . 

my back pain bukan lah perkara yang main-main .

and maybe , my body posture inccorrect...

and ada lah yang berkata pada Aida 

" dah kurus keding , pakai PB lagi . Nak badan macam mana lagi ? "

I pakai sebab kesihatan ,sebab FYI PB 70% KESIHATAN DAN 30% KECANTIKAN 

so bagi I tak salah kalau nak pakai PB even badan kurus ke apa.
yang penting I just want to invest on my health . sebab kesihatan tu penting bagi I .

Nikmat yang Allah bagi mestilah kita pelihara dengan baik dan jangan sia-siakan .

Manusia bukan seperti barang yang boleh dibeli .
kereta boleh ukar ganti 

badan , & kesihatan tak akan .

jadi nikmat Allah bagi gunakanlah sebaik-baiknya


with love ,
COACH AIDA ,
YOUR PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT